Előfizetői tartalom

Zelenszkij a davosi fórumnak: maximális szankciókat Oroszország ellen!

MTI
Az észak-ukrajnai Csernyihiv megyében lévő Deszna falu ellen múlt kedden végrehajtott orosz rakétacsapás után 87 holttestet ástak ki a romok alól - közölte Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hétfőn a davosi fórum résztvevőivel, maximális szankciókat követelve Oroszország ellen, s leszögezve, hogy nem lehet a világot "nyers erőszakkal" irányítani.

Az ukrán államfő videókapcsolaton keresztül szólalt fel a Világgazdasági Fórum nyitónapján. "Ma befejeztük a mentési munkákat Desznában. Sajnos, a statisztika a következő: 87 áldozat a romok alatt. 87 meggyilkolt ember. Ukrajna jövőjében ők már nem lesznek jelen" - fogalmazott Zelenszkij. Az elnök ezt arra a kérdésre válaszolta, hogyan képzeli el országa jövőjét - fűzte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés