Előfizetői tartalom

Elárulták, kin múlik az amerikai csapatok Ukrajnába telepítése

Portfolio
Az amerikai vezérkari főnökök egyesített bizottságának elnöke szerint "alacsony szinten" tárgyalják az amerikai csapatok Ukrajnába való bármilyen formában történő visszatelepítése irányuló tervezési erőfeszítéseket - számolt be a Sky News. Mark Milley tábornok elmondta: az amerikai csapatok Ukrajnába küldése az Egyesült Államok elnökén múlik.

Arra a kérdésre, hogy az amerikai különleges műveleti erők bevonulhatnak-e Ukrajnába, amely esetébe a tisztviselők ragaszkodtak ahhoz, hogy egyelőre nem teszik, Mark Milley tábornok azt mondta, hogy az amerikai erők bármilyen újbóli visszatelepítése Ukrajnába elnöki döntést igényelne. Az Egyesült Államok a háború előtt kivonta Ukrajnában lévő kevés csapatát,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés