Előfizetői tartalom

Ezt gondolják a britek a miniszterelnökről

MTI
A britek többsége szerint Boris Johnson miniszterelnöknek le kellene mondania a koronavírus-járvány elleni korlátozások idején tartott Downing Street-i partik botránya miatt, még nagyobb többség azonban nem számít arra, hogy Johnson ezt meg is teszi. A brit kormányfő szerda délutáni sajtótájékoztatóján megerősítette, hogy nem kíván távozni tisztségéből.

A legnagyobb brit közvélemény- és piackutató cég, a YouGov a partik ügyének közigazgatási vizsgálatáról szóló, a kormányt és Johnsont számos pontban erőteljesen elmarasztaló jelentés szerdai közzététele után végzett országos gyorsfelmérést, amelynek résztvevői közül 59 százalék vélekedett úgy, hogy Johnsonnak le kellene mondania. A válaszadók 30 százaléka...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés