Előfizetői tartalom

Furcsa módon ismert be egy komoly stratégiai hibát Oroszország

Portfolio
Az orosz légvédelem lelőtt tegnap egy ukrán Mi-24-es harci helikoptert Harkivnál és egy fegyvereket szállító repülőgépet Odessza körül – jelentette az orosz védelmi minisztérium. A látszólagos siker valójában azért nem feltétlen ünneplendő tényező azoknak, akik az orosz offenzívát támogatják Ukrajnában, mert az orosz hadvezetés lényegében elismerte ezzel, hogy három hónap után sem sikerült még ellenőrzésük alá vonni az ukrán légteret és továbbra is aktív az ukrán légierő.

Igor Konasenkov tábornagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivője napi jelentésében számot adott az orosz haderő harctéri sikereiről; megemlítette többek közt, hogy lelőttek egy ukrán Mi-24-es harci helikoptert Harkivnál, egy fegyverszállítmányt tartalmazó repülőgépet Odesszánál és 13 drónt a szakadár területeken, elsősorban kamikaze/felderítő-drónként használt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés