Előfizetői tartalom

Orosz-ukrán háború: módosították a tengeri humanitárius folyosót

MTI
Mihail Mizincev vezérezredes, a humanitárius reagálásért felelős oroszországi tárcaközi koordinációs parancsnokság és a Nemzeti Védelmi Irányító Központ vezetője bejelentette, hogy módosították azt a tengeri humanitárius folyosót, amelyen keresztül a külföldi hajók továbbra is minden nap elhagyhatják Ukrajna fekete-tengeri kikötőit.

A hajók péntektől a korábbi 80 helyett egy 139 tengeri mérföld hosszú, 3 mérföld széles sávon távozhatnak a nyílt tengerre Herszonból, Mikolajivból, Csornomorszkból, Ocsakivból, Odesszából és Juzsniból reggel 8 és este 19 óra között. Mizincev hangsúlyozta, hogy a kikötőket elhagyó és a gyülekezési területre tartó hajók biztonságáért az ukrán fél felelős. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés