Előfizetői tartalom

Putyin kész tárgyalni a fogolycseréről Ukrajnával

Portfolio
Vlagyimir Putyin orosz elnök és Karl Nehammer osztrák kancellár péntek délután 45 perces telefonbeszélgetést folytatott egymással. Nehammer beszámolója szerint Putyin ígéretet tett arra, hogy Oroszország teljesíteni fogja az Ausztriával szembeni földgázszállítási kötelezettségeit, és kész tárgyalni Ukrajnával a fogolycseréről – írja a Reuters.

A Kreml külön nyilatkozatban közölte, hogy megerősítette elkötelezettségét az Ausztriába irányuló földgázszállításokat illetően. Nyugati szomszédunk a földgáz 80 százalékát Moszkvától kapja. Nehammer szerint – aki a múlt hónapban személyesen is járt az orosz fővárosban Putyinnál – az orosz elnök késznek mutatkozott arra, hogy tárgyaljon a fogolycseréről Ukrajnával....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés