Előfizetői tartalom

Biden: Putyin "NATO-sította" Európát

Portfolio
Az Egyesült Államok elnöke, Joe Biden az amerikai haditengerészeti akadémia avatási ünnepségén kijelentette, hogy Vlagyimir Vlagyimir Putyin orosz elnök Ukrajnával szembeni brutalitása "NATO-sította", egységesebbé tette Európát - írja a Washington Post. Az amerikai lap emellett Donald Trump volt elnök texasi beszédéről is beszámolt.

Annapolisban Biden azt mondta a kadétoknak, hogy "nem csak az amerikai történelem, hanem a világtörténelem fordulópontja" idején végeznek. Biden szerint az oroszok ahelyett, hogy egész Európát "finnesítették" és semlegessé tették volna, végső soron "NATO-sították" azt, ami azt jelenti, hogy szándékaival ellentétben Putyin megerősítette a transzkontinentális katonai szövetséget....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés