Előfizetői tartalom

Folytatódik az orosz offenzíva Kelet-Ukrajnában, őszre lezárnák a háborút - Legfrissebb híreink vasárnap

Portfolio
Oroszország jelenleg hatalmas offenzívát folytat annak érdekében, hogy teljesen ellenőrzése alá vonja Luhanszk és Donyeck megyét. Egy ukrán tisztviselő szerint az oroszok a Donbasz egyes területein 7 az 1-hez arányú létszámfölényben lehetnek. Zelenszkij azonban kijelentette, hogy Ukrajna nem fogja feladni azon területeit, amelyeket az oroszok megszálltak. A Meduza független orosz portál Kreml-közeli forrásokra hivatkozva azt írta, az orosz vezetés Kijev második ostromára készül, őszre pedig győzelmet várnak. Az Egyesült Államok pedig arra készül, hogy fejlett, nagy hatótávolságú rakétarendszereket küldjön Ukrajnának. Döntés azonban még nem született.

2022. május 29. 22:42 Megosztás Az elnök menesztette az Ukrán Biztonsági Szolgálat Harkiv megyei vezetőjét A vasárnap este Telegram-csatornáján közzétett videóban Volodimir Zelenszkij bejelentette, hogy menesztette az Ukrán Biztonsági Szolgálat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés