Előfizetői tartalom

Már nem is számolják a veszteségeket Szeverodonyeckben, egy francia újságíró életét vesztette

Portfolio
Az orosz erőknek hétfőre sikerült behatolniuk Szeverodonyeck városának külterületére. Pillanatnyilag ez az iparváros az ukrajnai orosz offenzíva fő célja, ugyanis ha sikerül bevenni, Luhanszk megye lényegében egésze orosz kézre kerül. Az ukrán csapatok ennek megfelelően kitartóan védekeznek, bár félő, hogy az oroszok bekerítik őket.

A város kerületi közigazgatásának vezetője, Roman Vlaszenkó részleteket közölt a helyzetről: Az ellenség két oldalról, Novoajdar és Sztarobilszk felől tudott betörni a városba. Egy mintegy 100 méteres sávot ellenőriznek. Mélyebbre nem tudnak haladni, a fiaink tartják a vonalat. Vlaszenkó hozzátette, az orosz offenzíva a közeli Licsianszk városánál is zajlik, de egyelőre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés