Előfizetői tartalom

Putyin ajánlatot tett Erdogannak

MTI
Oroszország kész a műtrágyát és az élelmiszert exportálni, ha feloldják az ellene bevezetett szankciókat és kész biztosítani az ukrán gabonaexportot is - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a török hivatali partnerével, Recep Tayyip Erdogannal folytatott telefonbeszélgetés során - közölte hétfőn a Kreml sajtószolgálata.

A moszkvai közlemény értelmében "megerősítést nyert", hogy Oroszország kész jelentős mennyiségű műtrágyát és mezőgazdasági terméket exportálni a globális élelmiszerpiacra, ahol problémák merültek fel "a nyugati államok rövidlátó pénzügyi és gazdasági politikája miatt", ha feloldják a vonatkozó oroszellenes szankciókat. Putyin az ukrajnai helyzet megvitatása során...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés