Előfizetői tartalom

Tényleg rendezte sorait az orosz hadsereg Ukrajnában?

Portfolio
Ma délután 5 óra körül jön a Checklist, a Portfolio napi podcastjének hétfői adása. A mai adás első részében arra keressük a választ, hogy hogyan áll orosz hadsereg Ukrajnában, a háborús helyzetről ugyanis egymásnak ellentmondó hírek jelentek meg a napokban. Arról, hogy milyen dinamikák jellemzik jelenleg a harcokat, Huszák Dánielt, a Portfolio globál rovatának vezető elemzőjét kérdezzük. A műsor második részében a dinamikusan növekvő, egyre népszerűbb neobankról, az N26-ról lesz szó, ami a Revolut nagy versenytársa lehet a jövőben, és ahol nemrég a pénzügyi felügyeleti szervek hiányosságokat tártak fel egy vizsgálat során. Ahogy a beszélgetésből kiderül, ez nem is olyan ritka a fintech-világában.

Frissítés! Az adás megjelent, erre a linkre kattintva meghallgatható. Délután 5 óra körül lesz meghallgatható a Checklist hétfői adása. A műsor első részében az orosz-ukrán harctérről érkező, egymásnak ellentmondó hírekkel foglalkozunk, mivel a napokban lehetett olvasni soraikat rendező, minden eddiginél nagyobb erővel támadó orosz haderőről, miközben más hírforrások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés