Előfizetői tartalom

Berobbant Putyin offenzívája, Ukrajna 20%-a orosz megszállás alá került - Legfontosabb háborús híreink csütörtökön

Portfolio
Heves orosz támadás alatt áll Szeverodonyeck, az utolsó nagyváros Luhanszk megyében, melyet még nem foglalt el az agresszor haderő. Helyi, ukrán beszámolók szerint az oroszok komplett városokat tesznek a földdel egyenlővé a régióban. Az orosz stratégiai csapásmérő erők interkontinentális ballisztikus rakétákkal gyakorlatoznak, a hiperszonikus rakétaindítók is megszólaltak a Barents-tengeren. Az ukránok önjáró tüzérségi eszközállománya folyamatosan bővül, ma Lengyelország tehet nagy felajánlást. Volodimir Zelenszkij elnök ma azt mondta: Ukrajna 20%-át megszállta az orosz haderő. Cikkünk frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

2022. június 02. 23:26 Megosztás Elhúzódó háborúra számít a NATO Ukrajnában Jens Stoltenberg NATO-főtitkár csütörtökön Washingtonban ismételten arról beszélt, hogy elhúzódó háborúra lehet számítani Ukrajnában. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés