Előfizetői tartalom

Lesújtó elemzés került ki az orosz fegyveres erők állapotáról

Portfolio
Az orosz haderő az elmúlt napokban komoly harctéri sikereket ért el Kelet-Ukrajnában, az Institute for the Study of War szerint viszont közel sem lehet arról beszélni, hogy összeszedte volna magát az orosz haderő, sőt, valójában egyre inkább súlyos problémákkal küzdenek és Donyec-megyében hamarosan elakadhat az offenzíva.

Az amerikai katonai-stratégiai thinktank elemzői úgy látják, hogy bár az orosz haderő offenzívája haladgat Kelet-Ukrajnában, ez igencsak lassan és súlyos veszteségek mellett történik. Az ISW szerint az oroszok most Szeverodonyeck elfoglalása után Liszicsanszkot vonják majd ellenőrzésük alá, ezután pedig deklarálják, hogy „felszabadították” Luhanszk megyét, majd Donyec...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés