Előfizetői tartalom

Ezért zárták le a légteret az orosz külügyminiszter gépe előtt

MTI
A montenegrói, az észak-macedón és a bolgár külügyminisztérium is közleményben tudatta, hogy azért zárta le a légterét Szergej Lavrov orosz külügyminiszter gépe előtt, aki hétfőn Belgrádba utazott volna, mert az Oroszország elleni nemzetközi szankciók része az is, hogy orosz gépek nem haladhatnak át a szankciókhoz csatlakozott országok felett.

A Vijesti című podgoricai napilap kedden a montenegrói külügyminisztérium közleményét idézte, amelyben az áll, hogy a bevezetett szankciók értelmében orosz gépek csak szigorúan meghatározott, kivételes esetekben használhatnák a montenegrói légteret, és az orosz külügyminiszter tervezett szerbiai látogatása nem tartozik ezen kivételek közé. A közleményben arra is emlékeztettek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés