Előfizetői tartalom

Ősrégi T-62-es tankokat küldtek Ukrajnába az oroszok – Már meg is van az első veszteség?

Portfolio
Már Herszon térségében, valahol a déli front környékén vannak az Oroszország által mozgósított T-62M harckocsik. Egy ideig keringett a közösségi médiában egy kép egy látszólag sérült T-62M-ről – szakértők szerint valójában csak műszaki hibás a jármű. Az utolsó T-62-es az 1970-es évek közepén gurult ki a gyárból, de a most mozgósított harckocsikat az 1980-as években modernizálták.

Korábban többször is írtunk arról, hogy a súlyos harcjármű-veszteségek miatt az orosz haderő ismét rendszerbe állította a raktáron tárolt, hadrendből korábban kivont T-62-es harckocsijait. Kapcsolódó cikkünk 2022. 05. 26. Kinn is van az első fotó: tényleg ősrégi, T-62-es tankokat mozgósított Oroszország 2022. 05. 24. Drámai helyzetbe került az orosz haderő: ősrégi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés