Előfizetői tartalom

Visszaszorulóban az illegális letöltés?

MTI
Csökken az internetről illegálisan letöltött tartalmak mennyisége Horvátországban egy uniós felmérés szerint, amely arra is rámutatott, hogy a fiatalabb korosztály inkább a törvényes elérhető tartalmakat keresi - ismertette az al-Dzsazíra hírtelevízió balkáni irodája az Európai Unió Szellemi Tulajdon Hivatalának legfrissebb felmérését kedden.

A felmérés szerint - amelyet február 7. és 28. között, az uniós tagállamokban 22 021 résztvevő megkérdezésével végeztek - a 15 és 24 év közötti korosztály 56 százaléka az utóbbi egy évben egyáltalán nem keresett fel egyetlen kalózoldalt sem. Akik pedig ilyen oldalon jártak (28 százalék), azok a leginkább filmeket, sorozatokat, zenéket, szoftvereket, játékokat és könyveket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés