FONTOS Európa legrosszabb rémálma válhat valóra Donald Trumppal – Tényleg Kamala Harris maradt a kontinens utolsó reménysége?
 
Előfizetői tartalom

Magyar önkéntesek is harcolnak Ukrajnában? Furcsa emlékművet állítottak Kijevben

Portfolio
Kiállítottak a kijevi Majdan-téren egy emlékművet, mellyel az ukránok azok előtt a külföldi harcosok előtt tisztelegnek, akik az ukrán fegyveres erőket segítik az Oroszország elleni védekezésben. Az emlékmű szerint legalább két Magyarországról származó önkéntes is harcol az ukrán idegenlégióban.

A kijevi Majdan-téren kiállítottak az ukránok egy emlékművet, melyen köszönetet nyilvánítanak azoknak a külföldi országoknak, melyeknek harcosai segítik az ukrán fegyveres erőket az oroszok elleni háborúban, illetve további támogatást kérnek. Az emlékművön szereplő országzászlók mellett látszik azon önkéntesek száma is, akik Ukrajna oldalán harcolnak és az is, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés