Előfizetői tartalom

Vasárnapi vezetéstilalom és sebességkorlátozás? - Ezek lehetőségéről beszélt egy vezető német politikus

Portfolio
A német SPD társvezetője, Saskia Esken szerint az eddigi intézkedések nem elég hatásosak és az árak visszaszorítására akár egy átmeneti sebességkorlátozást is elképzelhetőnek tart. A politikus megjegyezte: a törvény lehetővé teszi a kormány számára akár a vasárnapi vezetési tilalom elrendelését is. Esken keményen kritizálta az olajtársaságokat, illetve a vállalatok esetleges vagyonkezelői felügyelet alá helyezését is elképelhetőnek tartja.

Saskia Esken, az SPD vezetője keményen kritizálta a németországi üzemanyag-támogatás eddigi hatását és lehetségesnek tartja az ideiglenes sebességkorlátozások és a vezetési tilalmak bevezetését, ha az olaj és a benzin ára továbbra is ilyen magas marad - vette észre a Tagesspiegel írását az Azonnali. A szociáldemokrata német politikus az újságnak adott interjújában arról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés