Előfizetői tartalom

Látványos videóval robbant be a Párduc, Európa legmodernebb tankja

Portfolio
Új harckocsit mutatott be a Rheinmetall, az egyik legnagyobb hadiipari vállalat Európában. A járműtípus a KF51 Panther, vagyis Párduc névre fog hallgatni. A Rheinmetall elég komoly felszereltséget adott a harcjárműnek; alighanem a Panther lesz a világ legmodernebb és legütőképesebb harckocsija, ha valóban olyan formában kerül sorozatgyártásra, rendszeresítésre, ahogy azt a Rheinmetall eltervezte.

Eddig is pletykáltak arról, hogy a Rheinmetall egy teljesen új harckocsitípuson dolgozik, ma be is mutatták a harcjárművet egy látványos videó formájában. A harcjármű élőben is látható volt az Eurosatory 2022 haditechnikai konferencián, ahol több részletet árultak el a típussal kapcsolatosan a Rheinmetall illetékesei. A Panther fő fegyverzetét egy 130 milliméteres löveg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés