Előfizetői tartalom

Brutális csata zajlik a Donbaszban, megadást ajánlanak az oroszok Szeverodonyeck védőinek - Háborús híreink szerdán

Portfolio
Továbbra is a Luhanszk megyei Szeverodonyeck városánál zajlanak a legnagyobb küzdelmek az ukrán és az orosz erők között. Az oroszok a harmadik hidat is lerombolták a város és a szomszédos település, Licsianszk között, ezzel megszűnt az átjárás a régióban a Sziverszki Donyec folyón. Az ukrán erők Szeverodonyeck belvárosából már kivonultak, már csak a külső kerületekben tartják magukat.   Az elmúlt órák legfontosabb eseményei: 1. Megadást ajánlanak az oroszok Szeverodonyeck védőinek. 2. Csaknem Ukrajna teljes területére légiriadót rendeltek el. 3. Hírszerzési jelentés: nem erre számítottak az oroszok. 4. Az oroszok készek megfontolni az Egyesült Királyság fellebbezését a halálra ítélt britek ügyében. 5. A NATO főtitkára szerint több nehézfegyvert kell küldeni Ukrajnának.

2022. június 15. 23:00 Megosztás Rendkívül fontos beszédre készül pénteken Putyin Az orosz média szerdán megjelent beszámolói szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök pénteken "rendkívül fontos" és "nagyon érdekes" beszédet fog tartani - írja a Sky...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés