Előfizetői tartalom

Megérkeztek a legfrissebb magyar koronavírus-adatok

Portfolio
Az elmúlt héten összesen 1636 új fertőzöttet regisztráltak Magyarországon, vagyis naponta mintegy 234 ember fertőződött meg hivatalosan. A halálozások száma 23 fő volt az elmúlt héten, ez naponta 3 főnek felel meg. Mindkét adat a csökkenő trend elakadását jelzi, azt ugyanakkor fontos hozzátenni, hogy a heti adatjelentés miatt messzemenő következtetéseket korai lenne még levonni ebből.

A Koronavírus Sajtóközpont lassan másfél hónapja hetente egyszer közli a koronavírus-fertőzötti adatokat. Ezúttal 1636 új pozitív esetet azonosítottak, ami szinte megegyezik a múlt szerdán közölt heti összesített adattal (1646 fő). A járványgörbe csökkenő trendje tehát lényegében a nyár elejére megállt. Ez látható a járványgörbén is, az új esetek 7 napos mozgóátlaga...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés