Előfizetői tartalom

Putyin felhívta a születésnapját ünneplő kínai vezetőt, Hszi Csin-ping ígéretet tett

Portfolio
Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán telefonon beszélt a születésnapját ünneplő kínai vezetővel. A kínai külügyminisztérium szerint a 69. születésnapján Hszi Csin-ping ígéretet tett a két ország közötti stratégiai koordináció elmélyítésére is. A Kreml szerint még sosem volt ilyen jó a két ország közötti kapcsolat - számolt be a CNN.

Hszi Csin-ping kínai államfő szerdán Vlagyimir Putyinnal folytatott telefonbeszélgetése során megerősítette Moszkva "szuverenitási és biztonsági" kérdésekben való támogatását, és megerősítette, hogy az Oroszország ukrajnai inváziója miatti globális visszhang ellenére támogatja az a két ország partnerségét. A telefonbeszélgetésről tegnap több írásunkban is beszámoltunk:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés