Előfizetői tartalom

Keményen nekiment a nyugati országoknak Vlagyimir Putyin beszédében

Portfolio
A tervezettnél egy órával később elkezdődött Vlagyimir Putyin beszéde a szentpétervári gazdasági fórumon.  Az orosz médiában olyan hírek keringtek, miszerint Vlagyimir Putyin orosz elnök ma "rendkívül fontos" és "nagyon érdekes" beszédet fog tartani. Az orosz elnök beszéde jelentős részében a nyugati államokat ekézte és különböző vádakat fogalmazott meg velük szemben. Emellett kiemelte, hogy az Ukrajna elleni invázióról - amelyet Oroszországban különleges katonai műveletnek neveznek - szóló döntés nehéz volt ugyan, de kényszerű.

Beszédében az orosz vezető azzal vádolta a Nyugatot, hogy megpróbálja elszigetelni vagy megsemmisíteni a "rossz" államokat. Putyin szerint a nyugati országok még mindig a múlt században gondolkodnak, és gyarmatként kezelnek más államokat. A szankciók kapcsán azt mondta, hogy az országa gazdaságáról szóló borús előrejelzések nem váltak valóra, a bankrendszer pedig stabilizálódott....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés