Előfizetői tartalom

Jelentett a hírszerzés: van egy dolog, ami már orosz és ukrán oldalon egyaránt gondot okoz

Portfolio
Heves tüzérségi harcok tapasztalhatók Szeverodonyeck körül, már mind az orosz, mind pedig az ukrán oldalon gond van a harci morállal. Ukrán oldalon rengeteg a dezertőr, orosz oldalon folyamatos a parancsmegtagadás. Az orosz tiszteknek ráadásul viszonylag limitált eszköztára van a rend visszaállítására, mivel Oroszország hivatalosan nem áll háborúban Ukrajnával - állítja mindezt legfrissebb jelentésében a brit hírszerzés.

A brit hírszerzés a következő fontosabb tényezőket publikálta az ukrajnai háború alakulásával kapcsolatosan: mindkét oldal heves tüzérségi tűzzel fedezve harcol Szeverodonyeck térségében, de nem sokat mozdult a frontvonal. Mind az orosz, mind az ukrán oldalon probléma van a morállal. Az ukrán haderőben jelentős probléma a dezertálás, orosz oldalon pedig elhúzódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés