Előfizetői tartalom

Egy videó, ami mindent elárul az oroszok új taktikájáról

Portfolio
Néhány hete írtunk arról, hogy az orosz haderő taktikát váltott Ukrajna keleti részében: lényegében brutális tüzérségi tűzzel rombolnak le minden olyan települést, ahol ukrán fegyveres jelenlétet gyanítanak. Nemrég az orosz fegyveres erők fel is töltöttek egy drónfelvételt, ami jól mutatja az új orosz taktika pusztítását.

Orosz, oroszbarát források keringetik az alábbi videót. Az látható rajta, hogy néhány ukrán katona bevonul egy házba, majd egy (vagy több) orosz TOSz-1-es termobárikus rakéta-sorozatvető az egész települést a földdel teszi egyenlővé. AFU taking up positions in Verkhny Saltov (Kharkov oblast), being discovered by a drone & getting hit with TOS-1A MLRS pic.twitter.com/8Ofc8LR0HR—...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés