Előfizetői tartalom

Vad kijelentéseket tett az ukrajnai háború kapcsán Trump egykori jelöltje

Portfolio
Douglas Macgregor amerikai veterán ezredes, a Pentagon korábbi tanácsadója szerint a nyugati sajtó hazudott az ukrajnai háborúról, és szép lassan megkezdték az előkészületeket Ukrajna katonai összeomlására. Véleménycikkében kifejtette álláspontját, miszerint az ukrán hadsereg összeomlása csak idő kérdése, Ukrajna pedig óriási területeket veszíthet el.

Donald Trump németországi nagykövetté akarta volna kinevezni Douglas Macgregort 2020-ban, de a republikánusok által irányított szenátus megvétózta, vélhetően azért, mert gyakran tett radikális kijelentéseket a bevándorlókról, köztük a Németországba érkező muszlimokról is – írja a véleménycikket szemléző Index. Ezt követően került az amerikai védelmi tárcához...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés