Előfizetői tartalom

Fenyeget az élelmiszerválság? Rendkívüli EU-csúcs jön

MTI
Azt követően, hogy a háború visszatért Európába, az Európai Unió geopolitikai befolyásának megfelelő példátlan döntéseket hozott, most azonban további lépéseket kell tenni a kontinens biztonságának és stabilitásának megerősítése érdekében - jelentette ki Charles Michel, az Európai Tanács elnöke hétfőn, a tagállami vezetőknek küldött, az uniós csúcstalálkozóra szóló meghívólevelében.

Michel a kétnaposra tervezett, csütörtökön kezdődő brüsszeli csúcs meghívólevelében hangsúlyozta, hogy az ukrajnai háború következményei messze túlmutatnak Európán. Kapcsolódó cikkünk 2022. 06. 20. A legmagasabb szintről jött a figyelmeztetés, Putyin a háború eszkalációjára készül - Háborús híreink hétfőn 2022. 06. 20. Térképen a háború: így áll Putyin...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés