Előfizetői tartalom

Itt az újabb autóipari beruházás Magyarországon! 120 milliárd forintból fejleszt az Audi Győrben

Portfolio
Megkezdődik a győri telephely felkészítése egy teljesen új motorcsalád, a MEB Eco elektromotorok gyártására – jelentette be Alfons Dintner. Az Audi Hungaria Zrt. igazgatóságának elnöke elmondta, az új beruházás 500 új munkahelyet hoz létre Győrben. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pedig azt is elárulta, hogy a most bejelentett beruházás 120 milliárd forintból valósul meg, amelyhez az állam 8,5 milliárd forintos támogatást biztosít.

Alfons Dintner a keddi sajtótájékoztatón kijelentette, a jövő Audi-modelljeinek szívét, az elektromotorok legújabb változatait is Győrben gyártják majd. Kiemelte, a ma bejelentett új erőforrások rendkívül fontos szerepet töltenek majd be abban, hogy hosszú távon megerősítsék a győri telephely pozícióját a globális gyártóhálózatban. Egyben hozzájárulnak ahhoz, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés