Előfizetői tartalom

Török vétó, fokozódó szír konfliktus, mozipiac a járvány után

Portfolio
Ma délután 5 órakor új adással jelentkezik a Checklist, a Portfolio munkanapokon megjelenő podcastje. A mai műsor első részében arról lesz szó, hogy Erdogan török elnök katonai offenzívát helyezett előtérbe Szíriával szemben, amellett persze, hogy Svédország és Finnország NATO csatlakozását is blokkolja. A támadás célpontjai a török határhoz közeli, kurdok lakta területek lehetnek. Ez a háború azonban sem az Egyesült Államoknak sem Oroszországnak nem jönne jól jelenleg, így a nagyhatalmak ebben a kérdésben közös nevezőre helyezkedhetnek. Ezután a járvány által sokáig kényszerszünetet töltő Cinema City mozihálózat marketing igazgatóját kérdezzük arról, visszatért-e az élet a mozikba, konkurenciát jelentenek-e a streaming szolgáltatók, és hogy melyek a legjobban várt filmek a nyáron.

Délután 5 órától lesz meghallgatható a Checklist legújabb podcast adása. A mai műsor első részében Recep Tayyip Erdogan török elnök májusi nyilatkozatáról lesz szó, amiben amellett, hogy elutasította Svédország és Finnország NATO csatlakozási kérelmét, előtérbe helyezett egy katonai offenzívát is Szíriával szemben. A témával kapcsolatban a Checklist vendége lesz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés