Előfizetői tartalom

Zelenszkij kevesli az Izrael által nyújtott anyagi és diplomáciai támogatást

MTI
Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a jeruzsálemi Héber Egyetemen elmondott beszédében az Ukrajna és Izrael közötti szoros történelmi és kulturális kapcsolatokat hangsúlyozta, és kijelentette, hogy országa csalódott az izraeli kormánytól kapott anyagi és diplomáciai támogatás mértéke miatt - jelentette a The Times of Israel című angol nyelvű izraeli hírportál.

Sajnos nem kaptuk meg a legtöbb, Izraeltől kért segítséget - mondta az ukrán elnök csütörtökön, Kijevből történő videós bejelentkezésén a Jeruzsálemi Héber Egyetem diákjainak. "Kérjük, ne feledjék, hogy mennyire szoros kapcsolatban állunk egymással, és milyen magas szinten kellene lennie egymás megértésének" - hangsúlyozta. Emlékeztetett az Ukrajnában felnőtt izraeliekre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés