Előfizetői tartalom

Akcióban a nyugati csodafegyverek, közben sorra esnek el a fontos ukrajnai városok - háborús híreink pénteken

Portfolio
Megkapták az ukránok a "csodafegyverként" emlegetett, amerikai HIMARS-rakétasorozatvetőket, de csak négy darabot, ami aligha jelent majd sorsfordító segítséget az ukrán fegyveres erőknek. Amerikai hírszerzők arról beszéltek a CNN-nek, hogy az orosz haderő összeszedte magát és tanult a korábbi hibáiból. Közben az oroszok bekerítették a stratégiai fontosságú Zolotoje települést. Több héten át tarották az ukránok Szeverodonyeck városát, de most visszavonulnak. Cikkünk folyamatosan frissül a nap ukrajnai háborús aktualitásaival.

2022. június 24. 21:53 Megosztás Három tonna orosz arany érkezett Svájcba, a vámhivatalnak nem nagyon tetszik a dolog Orosz aranybehozatal ügyében vizsgálódik a vámhivatal, tekintettel az Oroszország ellen elrendelt gazdasági szankciókra - jelentette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés