Előfizetői tartalom

Újra elővették az ukránok a rettegett Tocskákat

Portfolio
Rég láttuk akcióban Ukrajna OTR-21 Tocska ballisztikus rakétarendszereit – egy ideig annyira inaktívak voltak, hogy feltételezhető volt, hogy kifogytak a rakétákból vagy akár magukból az indítókból. A napokban viszont újabb támadást kiviteleztek az ukránok a Tocskákkal, ráadásul egyszerre három indítót mozgattak meg.

Valamikor a napokban rakétatámadást kiviteleztek három OTR-21 Tocska indítórendszerrel az ukrán fegyveres erők. A célpont állítólag egy orosz fegyverraktár volt, de a becsapódásról nincs hiteles felvétel. Ukrainian OTR-21 Tochka battery salvo firing in the east, a soldier stands nearby with a Stinger MANPADS providing short range air defense for the group. pic.twitter.com/QvOJ5zrw0b—...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés