Előfizetői tartalom

Végleg az oroszok kezére került a hetek óta kitartó város - háborús híreink szombaton

Portfolio
Az ukrán erőknek parancsot adtak, hogy vonuljanak ki Szeverodonyeckből - közölte a régió legfőbb tisztségviselője. A keleti várost hetek óta bombázzák, miközben az orosz erők megpróbálják átvenni a régió teljes ellenőrzését. Az ukrán visszavonulás azért lenne jelentős, mert ezzel Luhanszk teljes területe orosz ellenőrzés alatt maradna, Liszicsanszk város kivételével. Szombaton az ukránok bejelentették, teljesen orosz kézre került Szeverodonyeck, és már nincs lehetőség Ukrajna által ellenőrzött területre történő evakuációra.

2022. június 25. 22:04 Megosztás Döbbenetes veszteségekről számolt be egy ukrán elit egység parancsnoka Egy elit ukrán tengerészgyalogos egység parancsnoka a Sky News-nak számolt be csapata hatalmas veszteségeiről. Tovább...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés