Előfizetői tartalom

Horvátországba utazik? - 2024-től fontos változás jön

MTI
Az észak-déli európai közlekedési folyosó, az úgynevezett korridor 5C horvátországi, Pélmonostor (Beli Manastir) - Dráva-híd (Eszék) közötti, 17,5 kilométer hosszú autópálya-szakaszát októberben átadják, a fennmaradó, a magyar határig húzódó rész pedig 2024-ben készül el - jelentette be hétfőn Oleg Butkovic tengerészeti, közlekedési és infrastrukturális miniszter.

A tárcavezető az építkezés helyszínén tett látogatása után a sajtónak azt mondta, a munkálatok nagyon jól haladnak, nemsokára kiírják a Pélmonostortól a magyar határig húzódó, mintegy öt kilométer hosszú szakasz megépítésének pályázatát is, amelynek értékét 300 millió kunára (16 milliárd forint) becsülik. Arra számítunk, hogy az 5C folyosó 88 kilométeres...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés