Előfizetői tartalom

Dübörög az orosz harci gépezet, már Putyin fényes diadaláról beszélnek - Háborús híreink szerdán

Portfolio
Nagy erőkkel dolgozik azon az orosz hadsereg, hogy elfoglalja Liszicsanszkot, amelyet követően valószínűleg megindulnának három irányból, hogy egész Donyec-megyét ellenőrzésük alá vonják. A nyugati országok, amelyek számára Emmanuel Macron szavaival élve megengedhetetlen, hogy Vlagyimir Putyin fényes diadalt arasson, egyre komolyabb fegyvereket biztosítanak Ukrajnának, a napokban várhatóan bejelenti Washington, hogy NASAMS-rakétarendszert vettek Kijevnek. Közben mérföldkőhöz érkezett a NATO bővítése, Törökország ugyanis bejelentette, nem vétózza meg Finnország és Svédország csatlakozását, amelyek a szövetség főtitkára szerint történelmi gyorsasággal válhatnak a NATO tagjaivá. A háborúról szóló híreink percről percre.

2022. június 29. 19:55 Oroszország reagált a NATO lépéseire: nem maradnak adósok a válasszal Az újabb NATO-erők kelet-európai telepítése kompenzáló intézkedéseket eredményez...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái