Előfizetői tartalom

Dübörög az orosz harci gépezet, már Putyin fényes diadaláról beszélnek - Háborús híreink szerdán

Portfolio
Nagy erőkkel dolgozik azon az orosz hadsereg, hogy elfoglalja Liszicsanszkot, amelyet követően valószínűleg megindulnának három irányból, hogy egész Donyec-megyét ellenőrzésük alá vonják. A nyugati országok, amelyek számára Emmanuel Macron szavaival élve megengedhetetlen, hogy Vlagyimir Putyin fényes diadalt arasson, egyre komolyabb fegyvereket biztosítanak Ukrajnának, a napokban várhatóan bejelenti Washington, hogy NASAMS-rakétarendszert vettek Kijevnek. Közben mérföldkőhöz érkezett a NATO bővítése, Törökország ugyanis bejelentette, nem vétózza meg Finnország és Svédország csatlakozását, amelyek a szövetség főtitkára szerint történelmi gyorsasággal válhatnak a NATO tagjaivá. A háborúról szóló híreink percről percre.

2022. június 29. 19:55 Megosztás Oroszország reagált a NATO lépéseire: nem maradnak adósok a válasszal Az újabb NATO-erők kelet-európai telepítése kompenzáló intézkedéseket eredményez majd Oroszország részéről, Moszkva pedig rendelkezik azokkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés