Előfizetői tartalom

Kihúzta a gyufát a NATO Putyinnál, Moszkva fenyegetőzik - Háborús híreink csütörtökön

Portfolio
Az orosz haderő továbbra is nagy erőkkel próbálja elfoglalni Liszicsanszkot, Moszkva célja ugyanis az, hogy az egész Donyec-megyét ellenőrzése alá vonja. A NATO időközben Madridban tartott csúcstalálkozóján Oroszországot "a legjelentősebb és közvetlen fenyegetésnek" minősítették a szövetséges országok biztonsága, a béke és az euroatlanti térség stabilitása szempontjából. A találkozón Finnország és Svédország is hivatalos meghívást kapott a szervezetbe. Az orosz válaszra sem kellett sokat várni, Vlagyimir Putyin elnök szerdán kijelentette, hogy Oroszország hasonló válaszlépéseket tesz, ha a NATO csapatokat és infrastruktúrát telepít Finnországba és Svédországba.

2022. június 30. 20:02 Oroszország bekérette a brit nagykövetet Bekérették csütörtökön a brit nagykövetet a moszkvai külügyminisztériumba a londoni vezetés Oroszországot és Vlagyimir Putyin elnököt sértő nyilatkozatai miatt - közölte az orosz diplomáciai tárca. ...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái