FONTOS Orbán Viktor bejelentette: EU-s versenyképességi paktumot fog előterjeszteni
 
Előfizetői tartalom

Videón a világ egyik legszerencsésebb pilótája: hajszál híján úszta meg a légvédelmi rakétát egy Ka-52-es

Portfolio
Egy orosz Ka-52-es harci helikopter pilótája alighanem a második születésnapját véste be a naptárba az Ukrajna fölötti harci bevetése után. A forgószárnyas fedélzeti kamerája videóra vette, ahogy egy ukrán légvédelmi rakéta egy hajszálra repül el a gép teste mellett, valószínűleg a helikopter L-370-es védelmi rendszere térítette el.

Az alábbi videó az orosz Zvezda hírcsatornán jelent meg. Az látható rajta, hogy egy ukrán légvédelmi rakéta (vélhetően egy vállról indítható Stinger-rendszerből lőtték ki), kis híján telibe talál egy orosz Ka-52-es harci helikoptert. A találat látszólag pár méteren múlt. Rus Ka-52 taarruz helikopterinin Vitebsk L370 DIRCM sistemi sayesinde Ukraynalı askerler tarafından...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés