Előfizetői tartalom

Dübörög az orosz offenzíva, közben súlyos bűncselekménnyel vádolják Moszkvát - Háborús híreink pénteken

Portfolio
Továbbra is pusztít a háború Ukrajnában, legalább 18-an vesztették életüket, miután egy orosz rakéta csapódott be egy kilencemeletes lakóépületbe a fekete-tengeri kikötőváros, Odessza közelében. Az orosz erők tegnap nagy meglepetésre bejelentették, hogy kivonulnak a stratégiai jelentőségű Kígyó-szigetről. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter szerint új "vasfüggöny" ereszkedik le Oroszország és a Nyugat közé. Joe Biden bejelentette, hogy az Egyesült Államok és a NATO-szövetségesek kitartanak Ukrajna mellett, "amíg csak szükséges", ennek megfelelően az Egyesült Államok 800 millió dollár értékben további fegyverszállítmányt küld Kijevnek.

2022. július 01. 22:03 Megosztás A megszállt területek felszabadításáról beszélt az amerikai és az ukrán főparancsnok Az ukrán területek orosz megszállás alóli felszabadításáról beszélt telefonon pénteken Valerij Zaluzsnij, az ukrán fegyveres...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés