Előfizetői tartalom

A forint technikai elemzése és a török líra története a mai Checklistben

Portfolio
Délután 5-kor már meghallgatható lesz a Portfolio Checklist csütörtöki adása. A mai műsorban azzal foglalkozunk, hogy technikai elemzés alapján mit lehet elmondani az euró-forint árfolyamról, továbbá felelevenítjük, hogy milyen politikai és gazdasági események taszították az elmúlt közel 10 évben hihetetlen mélységekbe a török líra értékét.

Délután 5-kor jelenik meg a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon jelentkező podcastjének csütörtöki adása. A mai műsor első részében Kecskeméti István, az OTP Bank elemzője lesz a vendégünk, akit arról kérdeztünk: technikai elemzés alapján mi mondható el az euró-forint árfolyamról? Műsorunk második témája a török líra sztorija lesz, s bár az elemzők hangsúlyozzák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés