Előfizetői tartalom

Egészen hihetetlen történetet terjesztenek az oroszok az egyik nyugati csodafegyverről

Portfolio
Egészen elképesztő, nehezen hihető, mindenesetre érdekes és kreatív történetet terjesztenek az oroszok a Franciaország által adományozott CAESAR önjáró lövegről. Azt állítják orosz és donbaszi médiaforrások, hogy darabonként 120 ezer dollárért eladtak nekik ukrán katonák két darab 155 milliméteres löveget azok modern, tűzvezérlő rendszereivel együtt, az oroszok pedig már haza is vitték, szét is szedték őket az Uralvagonzavod üzemeiben. Bár a sztori valószínűleg nem igaz, a háttérben egy valós kockázat húzódik meg.

A Bulgarian Military nevű bolgár haditechnikai portál tényként ír francia és donbaszi források alapján arról, hogy az oroszok megszereztek és szétszedtek két darab CAESAR 155 milliméteres önjáró tüzérségi löveget. Azt állítják, hogy korrupt ukrán katonák darabonként 120 ezer dollárért adtak el az orosz haderő tagjainak két darabot a kifejezetten modern eszközökből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés