Előfizetői tartalom

Német külügyi tárcavezető: nem fogjuk engedni, hogy Putyin káoszba döntse a világot

MTI
A nemzetközi közösség segíteni fog abban, hogy Oroszország ukrajnai hadműveletének következményei ne destabilizáljanak más országokat - jelentette ki csütörtökön Annalena Baerbock német külügyi tárcavezető Baliban, a világ legfejlettebb és legnagyobb feltörekvő gazdaságait tömörítő G20 csoport külügyminisztereinek találkozóján.

Hangsúlyozta: ha az államoknak megengednék, hogy megtámadják szomszédjaikat, akkor egyetlen kis ország sem tudhatná magát biztonságban. "Nemcsak nekünk, európaiaknak kérdés, hogy miként kezeljük a brutális háborút Ukrajnában, mindez ugyanis a nemzetközi jogok, illetve a kisebb és közepes országok védelméről is szól" - emelte ki a német diplomácia vezetője. "A kisebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés