Előfizetői tartalom

Három oldalról támadnak az oroszok, külföldről kaphat segítséget Putyin - Háborús híreink kedden

Portfolio
Nem csitulnak a harcok Ukrajnában, de a kontinens keleti részén is érezhető a feszültség. Lettország bejelentette, hogy sorkatonai szolgálatot kell bevezetnie, hogy kezelni tudja az Oroszország jelentette nemzetbiztonsági kockázatokat. Időközben Vlagyimir Putyin hétfőn rendeletben kiterjesztette az orosz állampolgárság könnyített megszerzésének lehetőségét Ukrajna minden lakójára. A Moszkvára kivetett szankciók miatt Irán több száz drónnal tervezi kisegíteni az orosz haderőt, egy része ezeknek ráadásul felfegyverzett, csapásmérő drón lesz.

2022. július 12. 19:49 Megosztás Felgyorsíthatja a háború a melegházasság elfogadását Ukrajnában Kellő számú aláírás gyűlt össze Ukrajnában az azonos neműek házasságának legalizálását szorgalmazó petíció során ahhoz, hogy az elnök...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés