Előfizetői tartalom

Súlyos videó szivárgott ki: albán fegyverkereskedő árulja az ukránoknak küldött amerikai páncéltörőket?

Portfolio
Az interneten kering egy rejtettkamerás videó, melyen állítólag az látható, hogy egy albán fegyverkereskedő egy régi Volkswagen hátuljából amerikai gyártmányú, ukránoknak szánt páncéltörő fegyvereket ad el a videót készítő beépített embernek. A felvétel hitelességét egyelőre nem lehet megerősíteni, de a videó egy nagyon is valós kockázatra hívja fel a figyelmet.

Több közösségi oldal is megosztott egy rejtettkamerás felvételt, melyen állítólag az látható, hogy egy albán fegyverkereskedő amerikai gyártmányú, eredetileg ukrán fegyveres erőknek szánt páncéltörő fegyvereket, rakétagránátvetőket ad el egy beépített riporternek. A felvételen összesen öt darab tankelhárító fegyver látható, köztük egy igencsak valódinak látszó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés