Előfizetői tartalom

Igazán ritka orosz páncélvadászt videóztak le a Donbaszban

Portfolio
Levideóztak egy orosz 9P157-2-es páncélvadászt akcióban, valahol a Donbaszban. A BMP-3-as gyalogsági harcjárműalvázra épített fegyverrendszert kifejezetten arra a célra fejlesztették, hogy modern, jól védett páncélozott járműveket tudjon hatékonyan leküzdeni, de vélhetően igencsak csekély számban áll az orosz fegyveres erők rendelkezésére a fegyverplatform.

Levideóztak egy ritka, 9P157-2 „Krizantém” páncélvadászt a Donbaszban. A fegyverrendszer egy kristálytisztán nem látszó célpontot támad, vélhetően egy ukrán páncélozott jármű vagy valamilyen statikus objektum van a felvételen. A fairly rare Russian 9P157-2 Khrizantema-S fires a 9M123 ATGM at a Ukrainian position in the east. pic.twitter.com/QqFvhwfezN— OSINTtechnical (@Osinttechnical)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés