Előfizetői tartalom

A tengerben kerestek menedéket a turisták az olaszországi erdőtűz elől

MTI
Több turista a tengerben keresett menedéket az észak-olasz üdülőváros, Bibione környékén pusztító erdőtűz elől. Az embereket a parti őrség mentette ki a vízből - írta a dpa német hírügynökség szombaton. Médiaértesülések szerint a lángok péntek délután lobbantak fel a közkedvelt nyaralóhelyen. A tűz oltásában egy helikopter is részt vesz.

San Michele al Tagliamento polgármester-helyettese, Pierluigi Grosseto azt mondta, hogy nem tudnak eltűnt emberekről. A rendőrség vizsgálatot indított, hogy megállapítsa, mi okozta a tüzet. Grosseto szerint elképzelhető, hogy a nagy szárazság miatt magától kapott lángra a növényzet. Frassilongo környékén 90 tűzoltó, két helikopter és két repülő küzd egy hetven hektárra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés