Előfizetői tartalom

Belgium már szigorít az utazási szabályokon a tomboló járvány miatt

MTI
Belgiumban tovább erősödik a koronavírus legújabb hulláma, az új fertőzéses esetek száma hetedik hete emelkedik; a belga kormány utazási korlátozásokat is tartalmazó törvénytervezetet hagyott jóvá, az országban újra bevezethetik a beutazók nyilvántartását célzó járványügyi adatlap használatát (PLF) - közölte a La Libe Belgique című francia nyelvű belga napilap.

A napilap beszámolója szerint Frank Vandenbroucke belga egészségügyi miniszter a főként az utazást érintő várható szigorítások fontosságát az aggasztóvá vált járványügyi helyzet ellenőrzésével indokolta. Az intézkedések, melyek között akár karanténkötelezettség is szerepelhet, a rossz járványügyi mutatókkal rendelkező területekről vagy országokból Belgiumba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés