Előfizetői tartalom

Putyin Amerika ősellenségével találkozott, hidat bombáztak az ukránok – Háborús híreink szerdán

Portfolio
Vlagyimir Putyin orosz elnök az ukrajnai invázió kitörése óta először tett látogatást nem volt szovjet tagköztársaságban: az Egyesült Államok ősellenségéhez, Iránba látogatott Recep Tayyip Erdogan török elnökkel együtt, ahol a fekete-tengeri gabonaszállítás újraindításáról is tanácskoztak Ali Hemeneivel, Irán legfőbb vallási és politikai vezetőjével, illetve Irán elnökével, Ebrahim Raíszível. Az ukrán tüzérség az oroszok által megszállt Herszon megyében található Antonovszkij hidat bombázta. Donyeck megyében folytatódnak az egyelőre alacsonyabb intenzitású harcok. Folyamatosan frissülő híreink.

2022. július 20. 19:54 Megosztás Az ukránok kamikaze drónokkal támadtak egy atomerőművet az oroszok szerint Ukrán drónok próbáltak meg csapást mérni a zaporizzsjai atomerőműre, a reaktorblokkok nem sérültek meg, a létesítmény rendben tovább...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés