Előfizetői tartalom

Újabb érdekes orosz okfejtés: mutáns szuperkatonák miatt akadozik a „különleges művelet”

Portfolio
Az orosz-ukrán konfliktus februári kirobbanása óta mindkét féltől hallhattunk valóságtól finoman szólva is elrugaszkodott kijelentéseket, Irina Jarovaja, az orosz duma alelnöke azonban a napokban szintet lépett: úgy véli, azért nem sikerült csapataiknak gyors győzelmet kivívni Ukrajnában, mert az ukrán katonák az amerikai emberkísérletek miatt emberfeletti agresszióval lettek felvértezve.

A Kommersantnak nyilatkozó politikus szerint „az a kegyetlenség és a barbárság, ahogy az ukrán katona viselkedik, a bűncselekmények, amelyeket a polgári lakosság ellen követnek el, azok a szörnyű bűnök, amelyeket a hadifoglyok ellen követnek el, megerősítik, hogy ez a kegyetlen gyilkológépezet irányítására és létrehozására szolgáló rendszer az Egyesült Államok irányítása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés