Előfizetői tartalom

Oroszország nem áll meg, már többet akarnak, mint a Donbasz - Háborús híreink csütörtökön

Portfolio
Az elmúlt napokban nem szerzett jelentős területet az orosz / szakadár haderő Ukrajnában. Az ukrán katonai vezérkar már arról beszél, hogy az amerikai HIMARS-rakétarendszereknek köszönhetően sikerült jelentősen lelassítani a támadást, miközben az oroszok szerint csak erőt gyűjtenek egy elsöprő offenzíva előtt. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egyértelműen közölte, hogy nem fognak megállni a Donbasznál, hanem új területeket vesznek majd el Ukrajnától. Közben Németország már Leopard harckocsikat ígér az ukránoknak. Cikkünk folyamatosan frissül az ukrajnai háború híreivel.

2022. július 21. 22:06 Megosztás Putyin után Zelenszkijről is elterjedt, hogy beteg, de ő cáfolja Volodimir Zelenszkij ukrán elnök az Instagramon tett közzé egy videót, amelyben cáfolta, hogy beteg lenne, és olyan álhírnek nevezte az erről szóló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés