Előfizetői tartalom

Posztfasiszta kézre kerülhet szeptemberben az EU 3. legnagyobb gazdasága?

Portfolio
Szeptember 25-én előrehozott választásokat tartanak Olaszországban, melynek egyik nagy esélyese a sokak által posztfasisztának tartott Olaszország Fivérei (Fdl). Az olasz politikai helyzetről, a kampány várható témáiról és egy esetleges Fdl-győzelem implikációiról is beszélt Molnár Anna egyetemi tanár, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem oktatója a Portfolio Checklist hétfői adásában.

Összeomlott Mario Draghi kormánya Olaszországban, ami miatt szeptember 25-én előrehozott választást tartanak az országban, mely az EU harmadik legnagyobb gazdasága. A kormányválság azért alakult ki, mert az 5 Csillag Mozgalom kihátrált a kormány mögül. A kabinetet a sokak által posztfasisztának tartott Olaszország Fivérein kívül minden párt támogatta. Kapcsolódó cikkünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés